Om oss Liberton är en marknadsavdelning att hyra in vid behov.

Liberton är en marknadsavdelning att hyra in vid behov.

Liberton är en marknadsavdelning att hyra in vid behov.

Marknadsavdelning att hyra in

Vi kommer in som marknadsavdelning för den som saknar en, eller förstärker vid behov, t.ex. en lansering eller expansion. Vi bistår med både idéer, projektledning och produktion och arbetar som en integrerad del av företaget.

Liberton hjälper till att ta fram en marknadsföringsstrategi för att nå de mål man ställt upp, oavsett om det gäller att nå en ny kundgrupp, synas på nätet eller sociala medier. Vi projektleder hela vägen till leverans inom trycksaker, webb, filminspelning, sociala medier eller mässor.

Web & WordPress

Med en lång erfarenhet från webbranschen så är vi bra på att utnyttja den fulla potentialen som webben kan utgöra i marknadsföringen. När vi skapar nya hemsidor så är det uteslutande i WordPress som är världens största webbverktyg, dessutom gratis och med miljontals människor som utvecklar för det.

Eftersom vi använder WordPress som etablerat system kan vi lägga fler timmar på strategi och utformning, och skapa en säljande hemsida som som är anpassad utifrån målgruppen.

Design & koncept

Baserat på en strategi eller ett önskemål tar Liberton fram ett koncept och en design som på ett konkret sätt hjälper till att nå målet, t.ex. med en folder, hemsida eller en sida på facebook.

Vi har egen utbildad kompetens inom grafisk formgivning, kombinerat med mångårig erfarenhet från byrå och marknadsavdelning för att skapa fungerande säljmaterial.

Sociala medier & SEO

Sociala medier är en het men svår angreppspunkt i många företag. Vi har ett antal lyckade projekt i ryggen med både varumärkesetableringar, lanseringar och försäljning.

Facebook är det största och mest mätbara mediet där vi har flerårig erfarenhet av projekt som gör skillnad i verksamheten. Annonsering på Facebook, Google Adwords och LinkedIN kombinerat med en väl sökordsoptimerad hemsida brukar utgöra grunden i en annonskampanj på webben.