IMEP Group

Liberton har tagit fram en komplett grafisk profil med logo, visitkort och flerspråkig hemsida. Vidare så har samarbetet utvecklats med sökordsoptimering, annonsering på Google Adwords mm. Använda tjänster:

Continue reading →

Vialync

Liberton har tagit fram en komplett grafisk profil med logo, visitkort och flerspråkig hemsida. Använda tjänster:

Continue reading →

Aerogel

Som ett steg i sin marknadsexpansion har Svenska Aerogel valt Liberton för att ta fram en internationell hemsida med fokus på att vara säljande, Liberton har även moderniserat logotypen, tagit fram nya visitkort och säljmaterial samt bistått med copywriting och en teknisk skribent. Använda tjänster:

Continue reading →

Fjärilshuset

Fjärilshuset har valt Liberton för att ta fram sin sommarkampanj, ett färgsprakande tropiskt och kitschigt tema som kommer pryda bussar och tunnelbanan invändigt under sommaren. Använda tjänster:

Continue reading →

ReCap

Liberton har bl.a. tagit fram Renewable Energy Capital:s hemsida samt tagit fram investeringsprojekt. Använda tjänster:

Continue reading →

Mowic

Inför lanseringen har Mowic anlitat Liberton för att ta fram säljmaterial kring sin nya produkt TrackIce – ett system med trådlösa sensorer som snabbt upptäcker när det är varning för halka på en vägbana. Liberton har även gjort PR-kampanjer som resulterat i flertalet artiklar och…

Continue reading →

Vector ProBoats

Vector bygger snabba båtar av hög kvalité som kombinerar aluminiumbåtens styrka och robusta finish, med powerbåtens sjöegenskaper och fartresurser för den som vill åka fort och bekvämt – även när vädret utmanar. Liberton har hjälpt Vector ProBoats med exklusivt marknadsmaterial inför mässor och försäljning. Använda…

Continue reading →